П`ятниця, 26.04.2024, 18:38 ЗАПОБІГТИ, ВРЯТУВАТИ, ДОПОМОГТИ! Ви увійшли як Гість 
          Сокальський районний сектор         
           ГУ ДСНС України у Львівській області   Сторінка Сокальського РС ГУ ДСНС у Львівській області в Facebook  Сторінка Сокальського РС ГУ ДСНС у Львівській області в Twitter 
Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
ТЕЛЕФОН ДОВІРИ
ГУ ДСНС України
у Львівській області: (032)255-42-01
Наше опитування
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Правила поводження на воді

Інформація для переселенців

Люстрація

Головна » 2021 » Березень » 12

У зв’язку із набранням чинності Закону України від 03.02.2021 «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо посилення відповідальності за порушення законодавства у сфері пожежної безпеки» внесені зміни до статей КУпАП:

Стаття 77. Порушення вимог пожежної безпеки в лісах

Порушення вимог пожежної безпеки в лісах -

тягне за собою накладення штрафу на громадян від дев’яноста до двохсот сімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб - від двохсот сімдесяти до дев’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Знищення або пошкодження лісу внаслідок необережного поводження з вогнем, а також порушення вимог пожежної безпеки в лісах, що призвело до виникнення лісової пожежі або поширення її на значній площі, -

тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від двохсот сімдесяти до дев’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб - від шістсот тридцяти до однієї тисячі восьмисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Стаття 77-1. Самовільне випалювання рослинності або її залишків

Випалювання стерні, луків, пасовищ, ділянок із степовою, водно-болотною та іншою природною рослинністю, рослинності або її залишків та опалого листя на землях сільськогосподарського призначення, у смугах відводу автомобільних доріг і залізниць, у парках, інших зелених насадженнях та газонів у населених пунктах без дот ... Читати далі »

Переглядів: 349 | Додав: SDPCH | Дата: 12.03.2021 | Коментарі (0)

   

Одним з головних завдань рятувальників є профілактика виникнення пожеж у житловому секторі та загибелі людей на них. Адже за статистикою основними причинами виникнення пожеж є порушення власниками помешкань правил пожежної безпеки при експлуатації газових чи електроприладів, а також необережне поводження з вогнем.

Так, 11 березня фахівці Сокальського РС ГУ ДСНС України у Львівській області спільно з старостою Мурованського старостинського округу провели планове пожежно-профілактичне відпрацювання с. Муроване.

Під час проведеного відпрацювання фахівці відвідали помешкання громадян, звернули особливу увагу господарів осель на забезпечення належного протипожежного стану помешкань, дотримання правил пожежної безпеки при користуванні електричними та газовими приладами. Крім того, вогнеборці звернули увагу громадян на заборону спалювання сухої трави та нагадали послідовність дій при виявленні вибухонебезпечних предметів.

Не оминули рятувальники своєю увагою учнів 9 – го класу Мурованського НВК"ЗШ І-ІІ ст.- дитячий садок". З ними провели бесіду-інструктаж щодо дотримання основних правил пожежної безпеки та дій у випадку виникнення пожеж в побуті чи під час навчального процесу.

Аби правила пожежної безпеки завжди були під руками, мешканці села отрим ... Читати далі »

Переглядів: 321 | Додав: SDPCH | Дата: 12.03.2021 | Коментарі (0)

      

10 березня Сокальські рятувальники провели тактико-спеціальні навчання на базі Сокальської загальноосвітньої санаторної школи І-ІІІ ст., імені Т.Г. Шевченка.

Мета заходу - практичне відпрацювання евакуації, як школярів, так і педагогічного персоналу навчального закладу.

Після сигналу “Тривога!”, діти у супроводі педагогів покинули приміщення навчального закладу згідно з планом евакуації та вишикувалися по класах на шкільному подвір’ї.

Рятувальники провели оперативне розгортання в складі ланки газодимозахисної служби приступили до рятування потерпілого та ліквідації умовного загоряння.

Під час практичного відпрацювання навичок пожежогасіння присутні дійшли висновку, що інформація, яку вони почерпнули та відпрацювали, є вкрай необхідною, адже в сьогоднішньому небезпечному світі надзвичайно важливо уміти діяти під час будь-яких надзвичайних ситуацій, особливо коли це стосується життя чи здоров’я.

Переглядів: 184 | Додав: SDPCH | Дата: 12.03.2021 | Коментарі (0)

Пошук

Календар
«  Березень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

РЕФОРМУВАННЯ

Акція-Герой рятівник року

ГЕРОЇ

Диво-дитина




     
Copyright MyCorp © 2024 Конструктор сайтів - uCoz