Субота, 11.05.2024, 18:53 ЗАПОБІГТИ, ВРЯТУВАТИ, ДОПОМОГТИ! Ви увійшли як Гість 
          Сокальський районний сектор         
           ГУ ДСНС України у Львівській області   Сторінка Сокальського РС ГУ ДСНС у Львівській області в Facebook  Сторінка Сокальського РС ГУ ДСНС у Львівській області в Twitter 
Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
ТЕЛЕФОН ДОВІРИ
ГУ ДСНС України
у Львівській області: (032)255-42-01
Наше опитування
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Правила поводження на воді

Інформація для переселенців

Люстрація

Головна » 2015 » Квітень » 9 » Звернення до настоятелів храмів, священнослужителів та голів церковних комітетів
11:09
Звернення до настоятелів храмів, священнослужителів та голів церковних комітетів

    Напередодні Пасхальних свят, Сокальський РС ГУ ДСНС України у Львівській області звертається до всіх священнослужителів та представників церковних приходів з приводу великої стурбованості станом протипожежного захисту культових споруд. На Сокальщині розташовано більше сотні храмів та церков, деякі з них є пам’ятниками архітектури. Напередодні Пасхальних свят вважаємо за доцільне нагадати Вам про необхідність суворого дотримання правил пожежної безпеки у культових спорудах, які являють собою місця масового скупчення людей і представляють велику історичну та культурну цінність.

   Також просимо Вас, під час проведення Богослужінь використати можливості підвідомчих Вам релігійних закладів для проведення роз’яснювальної роботи серед населення щодо попередження пожеж в побуті.

    Основними причинами пожеж є необережне поводження з вогнем, порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні і експлуатації електромереж та електроприладів.

    Сокальський районний сектор черговий раз звертається до Вас із проханням бути більш пильними і уважними при користуванні під час богослужінь відкритим вогнем та електроприладами, вирішити питання організації охорони храмів, обладнання їх системами автоматичної пожежної сигналізації та проведення вогнезахисного просочення дерев’яних конструкцій горищ та дахів, оснащення первинними засобами пожежегасіння, ремонту електромережі, яка не відповідає вимогам улаштування електрообладнання, що дасть можливість вчасно виявити пожежу і значно зменшити матеріальні втрати у випадку її виникнення.

    З метою запобігання пожеж під час святкування  Пасхальних свят, в культових спорудах, служба державного пожежного нагляду Сокальського району зобов'язує Вас організувати в будівлях храмів виконання наступних протипожежних заходів:

  • електроосвітлювальну мережу виконати згідно вимог правил улаштування електроустановок;
  • провести технічний огляд електромережі;
  • провести ревізію блискозахисту;
  • під час проведення богослужінь двері евакуаційних виходів тримати відчиними;
  • приміщення забезпечити сертифікованими вогнегасниками.

    Пам’ятайте, що лише спільними зусиллями нам вдасться врятувати від руйнівної сили вогню велику культурну та історичну спадщину наших предків, якою являються Божі храми.

Переглядів: 428 | Додав: SDPCH | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

РЕФОРМУВАННЯ

Акція-Герой рятівник року

ГЕРОЇ

Диво-дитина




     
Copyright MyCorp © 2024 Конструктор сайтів - uCoz