Неділя, 28.04.2024, 20:00 ЗАПОБІГТИ, ВРЯТУВАТИ, ДОПОМОГТИ! Ви увійшли як Гість 
          Сокальський районний сектор         
           ГУ ДСНС України у Львівській області   Сторінка Сокальського РС ГУ ДСНС у Львівській області в Facebook  Сторінка Сокальського РС ГУ ДСНС у Львівській області в Twitter 
Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
ТЕЛЕФОН ДОВІРИ
ГУ ДСНС України
у Львівській області: (032)255-42-01
Наше опитування
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Правила поводження на воді

Інформація для переселенців

Люстрація

Головна » 2013 » Червень » 11 » Звернення до батьків
17:57
Звернення до батьків

     Звернення до батьків

    Сокальський районний сектор ГУ ДСНС України у Львівській області попереджає, що в період літніх канікул зростає кількість нещасних випадків пов`язаних з життям та безпекою дітей.

    З настанням літніх канікул багато дітей через різні обставини залишаються без належної уваги дорослих. Як відомо, нещастя з дітьми стаються саме тоді, коли вони залишаються наодинці, а небезпека через їхню допитливість підстерігає на кожному кроці: вдома - коли працюють електропобутові прилади, відкрито вікна, є вільний доступ до сірників, запальничок, вибухонебезпечних та хімічних речовин; на вулиці - в умовах стрімкого потоку транспорту; під час відпочинку у лісі, горах, біля водоймищ.

    Діти стають заручниками обставин, а їх незнання елементарних правил безпеки нерідко стають першопричинами сумних та трагічних наслідків. Додайте сюди невмілі дії в екстремальних ситуаціях - ось усі чинники для трагедії.

    Шановні батьки! Не залишайте дітей без нагляду. Виховуйте у них навички культури безпечної поведінки, демонструючи на власному прикладі обережність у поводженні з вогнем, газом, водою, побутовою хімією, ліками. Розповідайте дітям, що ігри з сірниками, свічками та запальничками можуть призвести до трагедії. Ховайте їх в недоступні дітям місця. Пояснюйте, що м'які меблі можуть загорітися, якщо впритул до них встановлено обігрівач зі спіраллю, захищеної тільки решіткою. Загорітися може ткана, якщо на неї поставити праску. Пожежа може бути наслідком необережного поводження з вогнем - з газовою плитою або з електроприладами.

    Дуже важливо навчити дитину правильним діям при виникненні пожежі. У першу чергу треба викликати рятувальників зателефонувавши 101 - несвоєчасний виклик позначається на тяжкості наслідків спалаху.

    Як можна швидше дитина повинна залишити квартиру, щільно прикривши за собою вхідні двері, щоб не допустити розповсюдження диму, але не закривати їх на замок. Часто діти, побачивши пожежу, ховаються під ліжком, у шафах і в інших важкодоступних місцях - це ускладнює їх пошуки і призводить до загибелі.

  Нагадуємо, що в період літніх канікул необхідно правильно організувати дозвілля Ваших дітей. Намагайтеся не залишати їх без нагляду. Навчайте дітей, як діяти у надзвичайних ситуаціях різного характеру і пояснюйте, що все це не даремні правила, що від їх дотримання може залежати людське здоров'я і навіть життя.

Переглядів: 377 | Додав: SDPCH | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

РЕФОРМУВАННЯ

Акція-Герой рятівник року

ГЕРОЇ

Диво-дитина




     
Copyright MyCorp © 2024 Конструктор сайтів - uCoz