Неділя, 05.05.2024, 23:23 ЗАПОБІГТИ, ВРЯТУВАТИ, ДОПОМОГТИ! Ви увійшли як Гість 
          Сокальський районний сектор         
           ГУ ДСНС України у Львівській області   Сторінка Сокальського РС ГУ ДСНС у Львівській області в Facebook  Сторінка Сокальського РС ГУ ДСНС у Львівській області в Twitter 
Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
ТЕЛЕФОН ДОВІРИ
ГУ ДСНС України
у Львівській області: (032)255-42-01
Наше опитування
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Правила поводження на воді

Інформація для переселенців

Люстрація

Головна » 2010 » Серпень » 12 » МНС Сокальського району застерігає!
18:52
МНС Сокальського району застерігає!

Спекотна погода цього літа дивує своїми показниками не тільки пересічних мешканців, а й метеорологів. Стовпчик термометру піднімається вище 30ºС, і це ще не межа. Висока температура сухого повітря спонукає людей їхати подалі від ще більш спекотного міста, і влаштовувати відпочинки поблизу річок, озер та в лісових масивів. Нехтування елементарними правилами пожежної безпеки не рідко тягне за собою важкі наслідки, а нерідко і фатальні випадки. 
Відпочиваючи у лісах, дотримуйтесь основних правил пожежної безпеки в лісі – це не вимагає великих зусиль, але дозволяє зберегти природні багатства. Кожен знає , що попередити пожежу набагато простіше, ніж загасити її.
Враховуючи досвід минулих років Головне управління МНС України у Львівській області категорично забороняє розводити вогнища в лісових масивах та поблизу торфополів!
Торф'яні пожежі найчастіше трапляються в місцях видобутку торфу і виникають з причин неправильного поводження з вогнем та від розрядів блискавок. Досить часто ґрунтові торф'яні пожежі є розвитком низової лісової пожежі. Саме в таких випадках вогонь заглиблюється в нашарування торфу, і вже низом підходячи до дерев руйнує їх коріння, що призводить до падіння і утворення заторів. 
Пожежа – це завжди небезпека! Навіть в випадку коли вона непомітна (на прикладі торф’яних пожеж) – вона несе величезну небезпеку, що може призвести навіть до людських жертв.
Пожежно-рятувальтна служба Сокальщини докладає максимум зусиль щодо запобігання вигоряння лісів та торфовищ. Але нажаль, більшість загорянь відбуваються саме через людський фактор, тому і так складна екологічна ситуація насамперед залежить від відпочивальників. 
Шановні громадяни! Будьте уважні – збережіть красиві куточки природи своїм нащадкам, адже вони цього варті!

.
З надією на розуміння Сокальський РВ ГУМНС України у Львівській області
Переглядів: 608 | Додав: SDPCH | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Календар
«  Серпень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

РЕФОРМУВАННЯ

Акція-Герой рятівник року

ГЕРОЇ

Диво-дитина




     
Copyright MyCorp © 2024 Конструктор сайтів - uCoz