П`ятниця, 19.04.2024, 11:59 ЗАПОБІГТИ, ВРЯТУВАТИ, ДОПОМОГТИ! Ви увійшли як Гість 
          Сокальський районний сектор         
           ГУ ДСНС України у Львівській області   Сторінка Сокальського РС ГУ ДСНС у Львівській області в Facebook  Сторінка Сокальського РС ГУ ДСНС у Львівській області в Twitter 
Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
ТЕЛЕФОН ДОВІРИ
ГУ ДСНС України
у Львівській області: (032)255-42-01
Наше опитування
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Правила поводження на воді

Інформація для переселенців

Люстрація

Головна » 2019 » Березень » 4 » Сокальський РС інформує
14:39
Сокальський РС інформує

До Національного агентства з питань запобігання корупції (далі — Національне агентство) продовжують надходити численні звернення з питань дотримання та застосування вимог Закону України «Про запобігання корупції» (далі — Закон), зокрема вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів, обмежень щодо сумісництва та суміщення з іншими видами діяльності, щодо одержання подарунків, спільної роботи близьких осіб. Такі звернення в переважні більшості стосуються типових питань застосування та дотримання вимог Закону.

Крім того, результати онлайн-курсу «Конфлікт інтересів: треба знати!», впровадженого Національним агентством спільно з українським громадським проектом масових відкритих онлайн-курсів «Prometheus» за підтримки Програми розвитку ООН в Україні наприкінці 2017 року, засвідчили велику зацікавленість слухачів до навчання доброчесній поведінці, невід’ємним елементом якої є дотримання вищезазначених вимог Закону.

З огляду на зазначене за підтримки проекту «Прозорість і доброчесність публічного сектору», який виконувався Програмою розвитку ООН в Украйні та фінансувався Міністерством закордонних справ Данії, Національним агентством спільно з українським громадським проектом масових відкритих онлайн-курсів «Prometheus» створено поглиблений онлайн-курс «Конфлікт інтересів: треба знати! Від теорії до практики», який покликаний підвищити ефективність виявлення, запобігання та врегулювання конфлікту інтересів, дотримання встановлених Законом заборон та обмежень з урахуванням тих помилок та проблемних питань, які були виявлені під час правозастосовної практики.

Онлайн-курс стартував на платформі українського громадського проекту масових відкритих онлайн-курсів «Prometheus» із 21.01.2019.

Так, зазначений онлайн-курс має на меті допомогти як особам, у діяльності яких виникає конфлікт інтересів, так і тим, хто такий конфлікт інтересів зобов’язаний врегульовувати.

Зокрема, в поглибленому онлайн-курсі є можливість ознайомитисяз переліком типових ситуацій, які зумовлюють наявність у особи приватного інтересу, більш детально вивчити питання щодо запобігання конфлікту інтересів у зв’язку з наявністю корпоративних прав, ознайомитися з типовими помилками при врегулюванні конфлікту інтересів, щоб не допускати їх у свої діяльності надалі, та інші актуальні з точки зору правозастосування питання.

Національне агентство пропонує поширити інформацію про безкоштовний навчальний онлайн-курс «Конфлікт інтересів: треба знати! Від теорії до практики» серед зацікавлених осіб, у тому числі серед працівників міністерств, інших центральних органів виконавчої влади, їх територіальних органів, а також підприємств, установ та організацій, що належать до сфери їх управління.

Курс «Конфлікт інтересів: треба знати! Від теорії до практики» доступний цілодобово, ним можна користуватися з будь-якого комп’ютера з підключенням до мережі інтернет. Викладач курсу бере участь в обговореннях, що відбуваються на платформ! курсу.

Для участі в онлайн-курсі! необхідно зайти на сайт «Prometheus»: www. prometheus.org.ua, на якому віднайти Курс «Конфлікт інтересів: треба знати! Від теорії до практики» (постійна адреса: https://courses.prometheus.org.ua/courses/course-v1:NAZK+COI102+2019_T1/about) та зареєструватися.

Маємо надію, що онлайн-курс буде одним із кроків на шляху до підвищення рівня доброчесної поведінки осіб, уповноважених на виконання функції держави та місцевого самоврядування, прирівняних до них осіб, і вирішення тих питань, які є перепонами для неухильного виконання Вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів, інших вимог та обмежень, передбачених Законом.

Переглядів: 308 | Додав: SDPCH | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Календар
«  Березень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

РЕФОРМУВАННЯ

Акція-Герой рятівник року

ГЕРОЇ

Диво-дитина




     
Copyright MyCorp © 2024 Конструктор сайтів - uCoz