Субота, 20.04.2024, 00:31 ЗАПОБІГТИ, ВРЯТУВАТИ, ДОПОМОГТИ! Ви увійшли як Гість 
          Сокальський районний сектор         
           ГУ ДСНС України у Львівській області   Сторінка Сокальського РС ГУ ДСНС у Львівській області в Facebook  Сторінка Сокальського РС ГУ ДСНС у Львівській області в Twitter 
Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
ТЕЛЕФОН ДОВІРИ
ГУ ДСНС України
у Львівській області: (032)255-42-01
Наше опитування
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Правила поводження на воді

Інформація для переселенців

Люстрація

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 69 70 71 72 73 ... 86 87 »

  Товариші генерали, офіцери, особовий склад органів і підрозділів цивільного захисту, курсанти, працівники служби цивільного захисту! Дорогі ветерани!

  Щиро вітаю вас з Новим роком та Різдвом Христовим!


  Указом Президента України Януковича В.Ф. від 24 грудня 2012 року № 726 шляхом реорганізації Міністерства надзвичайних ситуацій України та Державної інспекції техногенної безпеки України створено Державну службу України з надзвичайних ситуацій.

  Президентом України перед нами поставлено важливе та відповідальне завдання – сформувати потужну структуру, що надійно забезпечить безпеку народу України від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру. Службу буде оснащено сучасною рятувальною та пожежною технікою і обладнанням, а головне – укомплектовано високопрофесійним особовим складом, небайдужими людьми, патріотами своєї справи, спроможними у будь-який час надати допомогу тим, хто її потребує.

  Вірю, що у цей відповідальний період кожен з вас якісно виконуватиме свої функціональні обов’язки, завжди буде готовий до реа ... Читати далі »
Переглядів: 463 | Додав: SDPCH | Дата: 31.12.2012 | Коментарі (0)

   28 грудня в Головному територіальному управлінні МНС України у Львівській області відбулась розширена нарада щодо підвищеної готовності сил і засобів для несення служби під час Новорічних та Різдвяних святкувань. На нараду були запрошені керівники служб цивільного захисту та державної інспекції техногенної безпеки районів області. Відкрив нараду начальник Головного територіального управління генерал-майор служби цивільного захисту Сергій Дмитровський.

  У своєму вступному слові очільник рятувальників Львівщини довів до присутніх Указ Президента України, щодо реорганізації служби та відповідних змін, пов’язаних із об’єднанням із Державною інспекцією техногенної безпеки, які в подальшому будуть працювати, як єдиний механізм. Та визначив спільні завдання на прийдешній рік.

   - На виконання доручення Голови Державної служби України з питань надзвичайних ситуацій генерал-лейтенанта Михайла Болотських, хочу поінформувати вас про те, що міністерство з питань надзвичайних ситуацій та державна інспекція техногенної безпеки у відповідності до Указу Президента України реорганізовано в єдиний державний орган виконавчої влади – Державну службу України з питань надзвичайних ситуацій, - зазначив Сергій Дмитровський. – Це правильне рішення керівництва нашої держави направлено на підвищення боєздатності пожежно-рятувальних підрозділів, консолідацію зусиль з запобігання та ліквідації на ... Читати далі »

Переглядів: 371 | Додав: SDPCH | Дата: 31.12.2012 | Коментарі (0)

Звернення начальника Головного територіального управління МНС України у Львівській області Сергія Дмитровського до населення в зв’язку із погіршенням метеоумов.


Зважаючи на різке погіршення метеоумов, Головне територіальне управління МНС України у Львівській області радить водіям транспортних засобів по можливості утримуватися від поїздок за умов засніженості доріг та ожеледі. Всім водіям необхідно негайно подбати про заміну автомобільних шин з літніх на зимові, а власникам великогабаритних транспортних засобів подбати про обладнання автомобілів цепами проти ковзання. За умов обмеженої видимості рекомендую обирати помірну швидкість та користуватися освітлювальними приладами.

Необхідно наголосити і на основних правилах поведінки водіїв при виникненні дорожніх заторів. Ні в якому разі не можна займати зустрічну смугу руху – вона знадобиться для проїзду снігоочисної та рятувальної техніки. До того ж необхідно пам’ятати, що у разі об’їзду колон техніки, що стоїть у заторі, ви можете просто не розминутися із зустрічним транспортом, а це створить додаткові перешкоди. Будьте взаємовічливими на дорозі, за можливості поступайтеся дорогою один одному, надавайте необхідну допомогу іншим водіям.

І водіям, і пішоходам необхідно пам’ятати, що за умов засніженості доріг значно збільшується гальмівний шлях автомобілів. ... Читати далі »
Переглядів: 364 | Додав: SDPCH | Дата: 15.12.2012 | Коментарі (0)

Шановні громадяни! Закликаємо Вас ознайомитися із правилами безпечної поведінки під час аномально високих температур повітря, а також у разі виникнення пожеж в екосистемах – лісах, полях, торф'яниках.

 Зокрема, звертаємо Вашу увагу, що у спекотну погоду та за наявності смогу необхідно припинити проведення масових заходів для дітей, змагань, зборів. Бажано не знаходитися тривалий час на відкритому повітрі у ранковий час, коли  концентрація смогу в повітрі максимальна.

 Якщо з тих чи інших причин на території, де ви знаходитесь, спостерігається сильне задимлення, захистіть свої органи дихання - користуйтеся п'ятишаровими марлевими масками або зволоженою, складеною у декілька шарів тканиною, рушником. За наявності смогу щільно закривайте вікна та двері, затисніть щілини у дверях та вікнах вологою тканиною, зробіть завіси з вологої тканини. Для зниження токсичної дії продуктів смогу вживайте полівітаміни. У житлових та службових приміщеннях проводьте щоденне вологе прибирання.

 Пам'ятайте основні симптоми отруєння продуктами горіння: швидка втомлюваність, головний біль, нездатність зосередитись, повільна малозрозуміла вимова, порушення орієнтування у просторі, частий пульс (тахік ... Читати далі »

Переглядів: 402 | Додав: SDPCH | Дата: 09.08.2012 | Коментарі (0)

    

     Головне територіальне управління МНС України у Львівській області висловлює свою стурбованість станом пожежної безпеки в екосистемах області. Протягом останніх днів на території області спостерігається висока (4 класу), а подекуди надзвичайна (5 класу) пожежна небезпека, що може призвести до виникнення масштабних пожеж лісових масивів, торфу, сухої трави та чагарнику.

       Так, 8 липня 2012 року підрозділами МНС ліквідовано пожежу, що виникла на торфополі поблизу в с. Стаївка Сокальського району. Ймовірна причина пожежі – самозаймання у зв’язку із високою температурою.  Того ж дня в с. Мохнате Турківського району на території ДП «Боринський лісгосп» вогнем знищено суху траву та чагарник окремими осередками на площі 5 000 м2. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем сторонньої особи.

    Візуальне обстеження торфополів, лісових масивів, пасовищ, сільськогосподарських угідь, меліоративних систем на території області виявило факти неналежного утримання територій, які негативно впливають на стан пожежної безпеки в екосистемах. Зокрема, торфополя та необроблені сільськогосподарські угіддя густо вкриті сухою травою, яка місцями сягає висоти до 1,5 метра. Подібна ситуація спостерігається і на багатьох меліоративних каналах, які з ... Читати далі »

Переглядів: 618 | Додав: SDPCH | Дата: 21.07.2012 | Коментарі (0)


    
      Неймовірно спекотна погода, що встановилась на території нашого регіону останнім часом, змушує шукати бажаної прохолоди біля численних ставків, річок, струмків. Пляжі стали чи не найбагатолюднішими місцями о цій порі, не зважаючи на те, що не всі з них офіційно відкриті, тобто перевірені відповідними службами.


    Проте, відпочиваючи біля водойм, люди не завжди пам’ятають про обережність і необхідність дотримання правил безпеки.

... Читати далі »
Переглядів: 380 | Додав: SDPCH | Дата: 21.07.2012 | Коментарі (0)

21.05.12 року о 17.10 год. надійшло повідомлення про пожежу в с. Тартаків Сокальського району в цегляному двохповерховому житловому будинку, розміром 20 х 20 м, власник Ткачук Ярослав Петрович, 1937 року народження. Під час пожежі виявлено труп власника. Вогнем знищено покриття на площі 10 м2 та речі домашнього вжитку на площі 10 м2. Збитки: прямі – 3 250 грн., побіч ... Читати далі »

Переглядів: 375 | Додав: SDPCH | Дата: 22.05.2012 | Коментарі (0)

03.05.12 року о 22.31 год. надійшло повідомлення про пожежу в с. Михайлівка Сокальського району в дерев’яній господарській будівлі, розміром 8 х 4 м, яка належить гр. Власюк Михайло Васильович, 1959 року народження. Вогнем знищено дах будівлі та стіни на площі 24 м ... Читати далі »

Переглядів: 381 | Додав: SDPCH | Дата: 04.05.2012 | Коментарі (0)

03.05.12 року о 23.12 год. надійшло повідомлення про пожежу в с. Лешків Сокальського району в Народному домі «Просвіта», розміром 25 х 10 м, директор Струс Мирослава Василівна, 1936 року народження. Вогнем знищено дах та перекриття, вікна 6 шт., двері 3 шт. Збитки: прямі – 50тис., побічні – 108,200тис.. Врятовано: житловий будинок та майно на суму 50 000 грн. Причина пожежі – гро ... Читати далі »

Переглядів: 486 | Додав: SDPCH | Дата: 04.05.2012 | Коментарі (0)

26.04.12 року о 04.40 год. надійшло повідомлення про пожежу в с. Русин Сокальського району в цегляному житловому будинку, критому бляхою, розміром 10 х 12 м, який належить Стаднику Володимиру Зіновійовичу, 1971 року народження. Вогнем знищено дах та перекриття на площі 20 кв.м., речі домашнього вжитку на площі 40 кв.м., пошкоджено перекриття та дах на площі 70 кв.м. Збитки: прямі – 40 000 грн., побічні – 78 800 грн. Врятовано: житловий будинок та майно на суму 40 000 грн. Причина пожежі – коротке замикання електромережі. Пожежа локалізована о 05.53 год., ліквідована о 06.25 год. Виїжджали підрозділи м. Сокаль та м. Белз.  Інспектор Держтехногенбезпеки у Л/о                 &nb ... Читати далі »

Переглядів: 397 | Додав: SDPCH | Дата: 28.04.2012 | Коментарі (0)

Пошук

Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

РЕФОРМУВАННЯ

Акція-Герой рятівник року

ГЕРОЇ

Диво-дитина




     
Copyright MyCorp © 2024 Конструктор сайтів - uCoz