Четвер, 28.03.2024, 22:38 ЗАПОБІГТИ, ВРЯТУВАТИ, ДОПОМОГТИ! Ви увійшли як Гість 
          Сокальський районний сектор         
           ГУ ДСНС України у Львівській області   Сторінка Сокальського РС ГУ ДСНС у Львівській області в Facebook  Сторінка Сокальського РС ГУ ДСНС у Львівській області в Twitter 
Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
ТЕЛЕФОН ДОВІРИ
ГУ ДСНС України
у Львівській області: (032)255-42-01
Наше опитування
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Правила поводження на воді

Інформація для переселенців

Люстрація

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 3 4 ... 86 87 »

      

10 березня Сокальські рятувальники провели тактико-спеціальні навчання на базі Сокальської загальноосвітньої санаторної школи І-ІІІ ст., імені Т.Г. Шевченка.

Мета заходу - практичне відпрацювання евакуації, як школярів, так і педагогічного персоналу навчального закладу.

Після сигналу “Тривога!”, діти у супроводі педагогів покинули приміщення навчального закладу згідно з планом евакуації та вишикувалися по класах на шкільному подвір’ї.

Рятувальники провели оперативне розгортання в складі ланки газодимозахисної служби приступили до рятування потерпілого та ліквідації умовного загоряння.

Під час практичного відпрацювання навичок пожежогасіння присутні дійшли висновку, що інформація, яку вони почерпнули та відпрацювали, є вкрай необхідною, адже в сьогоднішньому небезпечному світі надзвичайно важливо уміти діяти під час будь-яких надзвичайних ситуацій, особливо коли це стосується життя чи здоров’я.

Переглядів: 180 | Додав: SDPCH | Дата: 12.03.2021 | Коментарі (0)


Через температурні перепади на дахах будинків та виступаючих частинах будівель  утворюються крижані бурульки та нагромадження снігового покриву. Падіння снігу або льоду з даху може привести до неприємних наслідків. Особливу небезпеку бурульки становлять в місцях масового скупчення людей та на вузьких вуличках, де тротуари знаходяться впритул до будинків. Також, небезпеку становлять дерева на яких утворюється значний сніговий покрив. Тому, проходячи біля високих дерев переконайтеся, що немає загрози падіння снігу.

Рятувальники Сокальщини звертаються до громадян з проханням дотримуватися основних правил безпеки взимку.

Переглядів: 201 | Додав: SDPCH | Дата: 16.02.2021 | Коментарі (0)

15 лютого о 12 год. 12 хв. до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу літньої кухні у селі Забужжя. Прибувши до місця події через щільне задимлення вогнеборцям довелося працювати в апаратах індивідуального захисту органів дихання та зору. Пожежу особовим складом 22 державної пожежно-рятувальної частини було ліквідовано о 14 год. 07 хв.. Внаслідок пожежі вогнем знищено дах з перекриттям та речі домашнього вжитку. До ліквідації пожежі було залучено 3 чоловіка особового складу та 1 одиницю спецтехніки. Обставини та причина виникнення займання встановлюється.
Сокальський РС ГУ ДСНС України вкотре звертається до усіх громадян дотримуватися правил пожежної безпеки у побуті.

Переглядів: 184 | Додав: SDPCH | Дата: 16.02.2021 | Коментарі (0)

   Зимові прояви стихійних сил природи нерідко виявляються у снігових заметах внаслідок снігопадів і хуртовин. Снігопади, тривалість яких може бути від 16 до 24 годин, дуже впливають на господарську діяльність населення, особливо з наступним різким похолоданням (сильний мороз) або потеплінням (швидке танення снігу або ожеледь).
   Негативний вплив цих явищ приводять до того, що різко погіршується видимість, переривається транспортне сполучення як в місті, так і між населеними пунктами області. Випадання снігу з дощем при зниженій температурі повітря і ураганному вітрі створює умови для зледеніння ліній електропередач, зв’язку, контактних мереж електротранспорту, а також покрівель будівель, різного роду опор і конструкцій, що нерідко викликає їх руйнування.
   З оголошенням штормового попередження – необхідно обмежити пересування, особливо на власному транспорті, створити удома необхідний запас продуктів (води, палива), виконати герметизацію житлових приміщень, що допоможе зберегти тепло і зменшить витрати палива.
   Особливу небезпеку снігові замети створюють для людей, захоплених у дорозі, далеко від людського житла. заметені снігом дороги, втрата видимості викликають повну дезорієнтацію на місцевості.
   Під час руху на автомобілі не варто намагатися подолати сніг ... Читати далі »

Переглядів: 181 | Додав: SDPCH | Дата: 11.02.2021 | Коментарі (0)

Переглядів: 185 | Додав: SDPCH | Дата: 27.01.2021 | Коментарі (0)

20 січня рятувальники Сокальського районного сектору провели комплексне пожежно-профілактичне відпрацювання житлового масиву м. Великі Мости з метою попередження виникнення пожеж та інших надзвичайних подій у житловому секторі.
Працівники ДСНС нагадали громадянам про необхідність дотримання правил пожежної безпеки у побуті. Довели статистику пожеж та основні причини їх виникнення. Мешканцям пояснили, що з настанням холодів почастішали випадки виникнення пожеж у житловому секторі. Люди, намагаючись зігрітися, використовують електрообігрівачі, саморобні нагрівальні прилади, а також звертаються до пічного опалення. Як наслідок – масштабні пожежі будинків, господарчих будівель, лазень та, навіть, загиблі та травмовані. Всім вручили профілактичні листівки на протипожежну тематику з вказаними заходами застережливого характеру.

Переглядів: 183 | Додав: SDPCH | Дата: 20.01.2021 | Коментарі (0)

Нехай Господнє Хрещення у хату
принесе вам щастячка багато,
Розбурхає у кожному надії,
А щастям та добром весь дім засіє,
Нехай водиця вас окропить любов’ю,
А діточкам та дорослим подарує здоров’я!
Вітаємо з Хрещенням Христовим!

Переглядів: 196 | Додав: SDPCH | Дата: 19.01.2021 | Коментарі (0)

   

Рятувальники провели відпрацювання населеного пункту.
13 січня з метою запобігання виникненню пожеж, травмованих і загиблих на них людей інспекторським складом Сокальського РС ГУ ДСНС України у Львівській області разом з Сергійом Касяном головою Сокальської міської ради проведено колективну нараду щодо плану заходів позапланового відпрацювання в с. Тартаків. Після якої з старостою Тартаківського старостинського округу Юрієм Козійчуком та працівником ПрАТ "Львівобленерго" здійснено подвірний обхід під час якого жителям проведено роз'яснювальну роботу щодо основних правил пожежної безпеки у зимовий період. Також під час відпрацювання настоятелю храму с. Тартаків Богдану Лилику наголошено на правила пожежної безпеки у сакральних спорудах. Підходячи до завершення відпрацювання рятувальники завітали до дітей Тартаківського НВК дитячий-садок, з якими проведено бесіду-інструктаж щодо правил поведінки у зимовий пожежонебезпечний період з врученням дітям застережливих листівок.

Переглядів: 181 | Додав: SDPCH | Дата: 14.01.2021 | Коментарі (0)

Переглядів: 187 | Додав: SDPCH | Дата: 07.01.2021 | Коментарі (0)

Аби Різдвяні свята пройшли без надзвичайних подій, рятувальники Львівщини звертаються до громадян та священнослужителів дотримуватись елементарних правил пожежної безпеки:

❗️після завершення Богослужінь повністю знеструмлювати будівлі та не залишати у церкві без нагляду запалені свічки і відкритий вогонь;

❗️тримаючи свічку в руках, необхідно слідкувати за тим, щоб вогонь не потрапив на власні або чужі речі, які можуть миттєво спалахнути;

❗️потрібно дотримуватись правил пожежної безпеки при користуванні електроприладами, слідкувати за справністю електромереж та відмовитись від застосування нестандартних опалювальних приладів для обігріву приміщень;

❗️слід бути вкрай обережними з різноманітними електричними гірляндами, якими прикрашають внутрішні конструктивні елементи церков, іконостаси та окремі образи;

❗️застосування різноманітних подовжувачів, з’єднання електричних дротів можуть будь-якої миті призвести до виникнення пожежі;

❗️діти не повинні мати доступ до блоків керування роботою електрогірлянди, проводів, розеток.

Слід пам’ятати, що пожежу легше попередити, ніж ліквідувати. Якщо пожежа все ж виникла, потрібно негайно сповістити пожежно-рятувальну службу за номером «101».

Переглядів: 194 | Додав: SDPCH | Дата: 06.01.2021 | Коментарі (0)

Пошук

Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

РЕФОРМУВАННЯ

Акція-Герой рятівник року

ГЕРОЇ

Диво-дитина




     
Copyright MyCorp © 2024 Конструктор сайтів - uCoz